

— BELL SCHEDULE —

8:30am	Doors open for students	
8:45am - 8:55am	Opening Exercises	10 Minutes
8:55am - 9:35am	Period 1	40 Minutes
9:35am - 10:15am	Period 2	40 Minutes
10:15am – 10:30am	Recess	15 Minutes
10:30am – 11:10am	Period 3	40 Minutes
11:10am - 11:50am	Period 4	40 Minutes
11:50am – 12:30pm	Lunch	40 Minutes
12:30pm - 1:10pm	Period 5	40 Minutes
1:10pm - 1:50pm	Period 6	40 Minutes
1:50pm – 2:05pm	Recess	15 Minutes
2:05pm - 2:45pm	Period 7	40 Minutes
2:45pm - 3:15pm	Period 8	30 Minutes

Current to August 30, 2024